
Produse NORSAN

Ulei de pește NORSAN

NORSAN Ulei de alge

Omega-3 Total

Omega-3 Vegan

Omega-3 Capsule

Omega-3 Kids

Omega-3 Arktis
ÎNTREBĂRI GENERALE DESPRE ACIZI GRAȘI OMEGA-3
În cazul unor boli, se poate presupune o deficientă de omega-3 și evolutia bolii poate fi atenuată prin aportul de acizi grași omega-3. În general, dieta occidentală este asociată în mare parte cu o deficientă de omega-3. Semnele directe nu sunt cu adevărat observate, deoarece de multe ori fac deja parte din viata de zi cu zi și oamenii au învătat să trăiască cu ele (tulburări de somn, lipsă de concentrare, probleme digestive etc.). În plus, multe boli autoimune pot fi cauzate de o deficientă a acizilor grași omega-3, deși nu au fost observate modificări în organism înainte.
Cea mai bună alternativă este în continuare metoda conservatoare: prin consumul de pește din belșug, cum ar fi macrou, somon sau hering. Dar, așa cum este mentionat la întrebarea „Cât de mult omega-3 contine peștele?”, ar trebui să mănânci 100 g de hering, 250 g de somon sau 1,5 kg de păstrăv în fiecare zi pentru a obtine suficient omega-3 (2 g per zi). O altă sursă de omega-3 este uleiul de in și alte plante. Cu toate acestea, acizii grași omega-3 marini (EPA/DHA) sunt considerati a avea proprietăti mai benefice decât acizii grași omega-3 din plante (ALA). Corpul uman poate converti doar un mic procent (0,5 – 10,0%) din ALA în EPA și DHA.
Conținutul de omega-3 al unui pește depinde de specie. În hering există aproximativ 2 g de omega-3 la 100 g. Acest lucru face din hering o sursă naturală bună de acizi grași omega-3. Tonul, somonul și macroul sunt, de asemenea, bogate în acizi grași omega-3, deși pentru 2 g de omega-3 sunt necesare aproximativ 250 g de somon. În alte tipuri conventionale de pește, nivelurile de omega-3 sunt destul de scăzute. De exemplu, trebuie să consumati 1,5 kg de păstrăv pentru a absorbi 2 g de omega-3.
Da, teoretic este posibil. Cu toate acestea, ar trebui să consumati cantităti mari din anumite alimente. În mod realist, totuși, acest lucru este fezabil doar pentru foarte putini oameni. Pentru a asigura aportul de aproximativ 2 g, doza zilnică recomandată de medici, de acizi grași omega-3 pe zi, ar trebui să consumati aproximativ 100 g de hering, 150 g ton, 250 g somon, 300 g macrou. , 1,5 kg păstrăv sau 3 kg cod pe zi.
ULEI DE ALGE NORSAN
Uleiul de alge NORSAN este cultivat fara poluanti. Datorită cultivării durabile, algele și, prin urmare, uleiul de alge nu sunt expuse la poluantii naturali, metalele grele și PCB-uri din oceanele lumii. Cu toate acestea, uleiul de alge este curătat și verificat în timpul producției.
Determinantă pentru calitatea uleiului de alge este alegerea corectă a materiei prime, adică algele. Microalgele, Schizochytrium sp., formează baza pentru uleiul nostru de alge vegan. Acest tip de alge este o microalge marine și constă din alge microscopice unicelulare. Acest tip de alge este originar din pădurile de mangrove de pe coastele tropicale. Se hrănește exclusiv cu materie organică și vegetală, cum ar fi frunzele moarte. Lucrul special la această algă este că formează cei doi acizi grași omega-3 marini atât de importanti, DHA și EPA.
Conținutul de omega-3 al unui pește depinde de specie. În hering există aproximativ 2 g de omega-3 la 100 g. Acest lucru face din hering o sursă naturală bună de acizi grași omega-3. Tonul, somonul și macroul sunt, de asemenea, bogate în acizi grași omega-3, deși pentru 2 g de omega-3 sunt necesare aproximativ 250 g de somon. În alte tipuri convenționale de pește, nivelurile de omega-3 sunt destul de scăzute. De exemplu, trebuie să consumați 1,5 kg de păstrăv pentru a absorbi 2 g de omega-3.
Omega-3 Vegan este cultivat într-un mod durabil și prietenos cu mediul. Microalgele pe care le folosim pentru Omega-3 Vegan nu provin din mare. Cultivându-le în apă de mare artificială, conservăm resursele și păstrăm baza nutritională a peștilor. Deoarece peștele își îmbogătește și continutul de omega-3 prin alge. Astfel, nu interferăm cu ecosistemul natural al mării, iar stocurile de pește și krill sunt protejate. Suntem conștienti de responsabilitatea noastră fată de mare și de locuitorii ei și, prin urmare, ne place să dăm ceva înapoi. Sprijinirea organizatiilor non-profit dedicate protecției habitatelor marine este deosebit de aproape de inimile noastre.
Uleiul de in este uleiul vegetal naturalcu cel mai mare continut de omega-3 (peste 50%) iar utilizarea lui contribuie la o alimentatie sanatoasa si echilibrata. Cu toate acestea, uleiul de in nu conține importanții acizi grași omega-3 EPA și DHA, care sunt considerati deosebit de importanti pentru sănătate și sunt continuti în uleiul de alge vegetale. Chiar dacă organismul nostru poate transforma acidul alfa-linolenic prezent în uleiul de in în EPA și DHA într-o anumită măsură (factor de conversie între 0,5% și 10%), uleiul de in nu este suficient pentru a compensa un deficit de EPA sau DHA.
Un ulei vegetal omega-3 cu un continut ridicat de acizi grași omega-3 marini (EPA și DHA) este uleiul de alge NORSAN – 100% fără pește.
Ar trebui verificati următorii factori de calitate:
- Bogat în EPA și DHA (multe uleiuri de alge conțin doar DHA).
- Continut ridicat de omega-3
- Extragerea uleiului cât mai natural posibil, fără o concentrare mai mare ulterioară de acizi grași omega-3 în ulei
- Mai presus de toate, valori analitice favorabile, cum ar fi valoarea TOTOX, metale grele și PCB
- Sustenabilitate
- Pur vegetal și 100% vegane
Uleiul de alge vegan Omega-3 îndeplinește aceste criterii și reflectă astfel un standard de calitate ridicat.
NORSAN FISH OIL
Pe măsură ce oceanele devin din ce în ce mai poluate, acest lucru afectează și peștii din oceanele lumii. Cu cât peștele este mai sus în lantul trofic, cu atât este mai mare contaminarea cu PCB și metale grele. De exemplu, sardinele au niveluri mai mici decât codul.
Uleiurile NORSAN sunt purificate cu grijă din PCB și metale grele în Norvegia. Astfel, uleiurile prezintă și cele mai bune valori în acest sens: mai putin de o cincime din limita maximă UE și, comparativ, doar 2% din cantitățile continute într-o porție (100 g) de cod.
Determinantă pentru calitatea uleiurilor de pește este alegerea corectă a materiei prime, adică peștele. Uleiul de pește NORSAN provine din pescuit durabil (captură sălbatică) și este produs în Norvegia. În principal pentru uleiul de pește, peștii mici de mare adâncime din captură sălbatică, cum ar fi sardinele, macroul și anșoa, sunt capturati și procesati imediat și congelati la bord. Peștii provin exclusiv din Atlantic. Codul prelucrat în uleiul de cod NORSAN provine și din captură sălbatică, din Oceanul Arctic, în largul coastei norvegiene. Pentru ambele uleiuri, acordăm o mare importantă prospetimii uleiului, astfel încât adesea trec doar 2 până la 4 ore de la captură la procesare.
Uleiul de in este uleiul vegetal natural cu cel mai mare continut de omega-3 (peste 50%) iar utilizarea lui contribuie la o alimentatie sanatoasa si echilibrata. Cu toate acestea, uleiul de in nu contine importanții acizi grași omega-3 EPA și DHA, care sunt considerati deosebit de importanti pentru sănătate și se găsesc în uleiurile de pește și alge. Chiar dacă organismul nostru poate transforma acidul alfa-linolenic prezent în uleiul de in în EPA și DHA într-o anumită măsură (factor de conversie între 0,5% și 10%), uleiul de in nu este suficient pentru a compensa un deficit de EPA sau DHA.
Un ulei vegetal omega-3, cu continut ridicat de acizi grași omega-3 marini (EPA și DHA), este Omega-3 Vegan. Cu doar o lingurită pe zi, iei 2.000 mg de valoroși acizi grași marini – 100% fără pește.
Ar trebui verificați următorii factori de calitate:
- Niveluri scăzute de contaminanți de mediu și bifenili policlorurati (PCB)
- Pescuit durabil și de înaltă calitate
- Gust placut
- Ulei de pește natural din captură sălbatică
- Dozarea corectă
Uleiurile de pește și uleiurile de cod NORSAN îndeplinesc aceste criterii și reflectă astfel un standard de calitate ridicat.
Multe produse omega-3 contin concentrate de ulei de pește, care sunt extrase prin diferite procese chimice și concentrate Drept urmare, aceste concentrate contin adesea doar 2-3 acizi grași diferiti. În comparatie, continutul unui complex de ulei de pește natural este format din peste 50 de acizi grași diferiti, care contribuie cu efecte pozitive asupra organismului în diferite moduri și sunt echivalente cu consumul de pește. În plus, riscul de oxidare este mai mic cu uleiul natural de pește, deoarece sunt compuși ai acizilor grași mai stabili.
ULEI DE MASLINE
La fel ca toate uleiurile presate la rece, uleiul nostru de măsline trebuie folosit doar pentru prepararea mâncărurilor reci sau a mâncărurilor ușor calde. Printr-un proces de prăjire, multele ingrediente bune s-ar pierde.
Da, toate produsele noastre sunt fără gluten.
Uleiul de măsline „Oro del Desierto” pe care îl folosim în unele dintre produsele noastre (Total, Vegan și KIDS) provine de la Rafael din Spania și de la ferma sa traditională a familiei, unde lucrează conform regulilor stricte ecologice. Livezile de măslini sunt situate într-o mică vale din Tabernas (Almería) în sudul Spaniei, lângă Málaga, unde există peste 3000 de ore de soare pe an, iar clima uscată și stabilă duce la acest produs special.
OMEGA-3 ARKTIS
Pe măsură ce oceanele devin din ce în ce mai poluate, acest lucru afectează și peștii din oceanele lumii. Cu cât peștii sunt mai jos în lantul trofic, cu atât nivelurile de PCB și metale grele sunt mai mari. De exemplu, sardinele au o valoare mai mică decât codul.
Uleiul de cod NORSAN este purificat ușor de PCB și metale grele în Norvegia. Astfel, uleiul Omega-3 Arktis prezintă și cele mai bune valori în acest sens: mai puțin de o cincime din limita maximă UE și, comparativ, doar 2% din cantitătile conținute într-o portie (100 g) de cod. Dacă se consumă zilnic o lingurită de ulei Arktis omega-3, aceasta reprezintă doar aproximativ 10% din aportul mediu zilnic de PCB din alte alimente.
O supradoză este posibilă, dar foarte greu de realizat. Teoretic, acest lucru ar necesita să luati aproximativ o treime din sticla pe zi. Consecintele unui supradozaj ar fi:
- diluarea sângelui.
- Aparitia vânătăilor
Omega-3 Arktis constă dintr-un ulei de cod (bogat în DHA). Uleiul de cod continut provine din pescuit durabil (captură sălbatică) și este produs în Norvegia. Esentială pentru calitatea uleiului de cod este alegerea corectă a materiei prime, adică codul. Oceanul Arctic rece, bogat în nutrienti, unde codul crește și trăiește, asigură o calitate unică și de înaltă calitate. Uleiul natural de cod Omega-3 Arktis provine din codul sălbatic capturat. Zona de captură este situată direct în largul coastei norvegiene. Peștele prins este procesat în 2 ore. Pentru a livra captura cât mai proaspătă, ambarcatiunile flotei de pescuit intră în port în fiecare zi.
Iodul continut în mod natural este filtrat în mod semnificativ în timpul procesului de purificare blânda. Analizele de laborator ale NORSAN Omega-3 Arktis confirmă un continut de iod de < 10 µg per doza zilnică recomandată (10 ml).
Da, toate produsele noastre sunt fără gluten.
Organismul nostru are capacitatea de a elimina poluantii. Acest lucru se poate face prin organe, piele, rinichi, ficat, limfa și intestin. Datorită nivelului foarte scăzut de substante nocive din uleiul de cod NORSAN, aportul de ulei de cod este, prin urmare, inofensiv în ceea ce privește ingredientele toxice. Nivelurile scăzute de substanțe nocive sunt recunoscute și excretate de organismul nostru în mod natural.
O sticlă de Omega-3 Arktis conține 200 ml. Cu doza zilnică recomandată de 10 ml (1 lingură) pe zi, o sticlă va dura aproximativ 20 de zile. Flaconul nedeschis trebuie păstrat într-un loc uscat și nu peste 25 °C. Odată deschisă, trebuie să păstrati flaconul la frigider și să îl consumati în decurs de 45 de zile.
Omega-3 Arktis (200 ml) cu aromă de lămâie este un ulei natural de cod în doză mare, dar neconcentrat, din 100% pește din zonele arctice.
Ingrediente:
Ulei de pește (ulei de cod din Atlanticul de Nord), amestec de tocoferoli (vitamina E), ulei de lămâie organic.
Doza zilnică recomandată este de 10 ml, ceea ce corespunde unei linguri. Nu depășiti doza zilnică recomandată, cu exceptia cazului în care medicul dumneavoastră vă prescrie altfel.
NORSAN a primit unul dintre cele mai prestigioase certificate din industrie, „Friend of the Sea”. Acest lucru garantează o contributie la protectia mediului și, mai ales, a oceanelor lumii, de către un organism de inspectie obiectiv. Printre altele, se urmărește să se asigure că habitatul marin global este conservat. Din acest motiv, ne aprovizionăm peștele numai din ape care nu sunt suprapescuite și care sunt certificate ca sustenabile de către FOS. De asemenea, evităm practicile de pescuit care încurajează captura accidentală a speciilor pe cale de disparitie și fac ca procesele noastre de fabricatie să fie cât mai eficiente din punct de vedere energetic. În plus, sprijinirea organizatiilor non-profit care lucrează activ pentru a proteja oceanele este foarte aproape de inimile noastre. Prin urmare, suntem întotdeauna bucuroși să primim noi sugestii pentru proiecte și organizatii durabile pe care le putem sprijini. Sunteti binevenit să ne trimiteti acestea prin e-mail.
Compozitia Omega-3 Arctic cu ulei de cod (valori calculate pe o lingură (10 ml)):
EPA (acid eicosapentaenoic) = 700 mg,
DHA (acid docosanhexaenoic) = 1.060 mg,
Vitamin A = 546 IU
Vitamina E = 8,8 mg (amestec de tocoferol).
Omega-3 Arctic nu contine iod.
Puteti lua Omega-3 Arctic fără probleme în orice moment al zilei. Pentru ca organismul să absoarbă și să proceseze în mod optim uleiul Omega-3, vă recomandăm să luati uleiul până după-amiaza târziu, deoarece biodisponibilitatea este cea mai bună în timpul zilei. Sunteti binevenit să luati uleiul cu o masă – dar acest lucru nu este obligatoriu.
Omega-3 Total este ulei de pește, care are un continut ridicat de EPA. Aceasta înseamnă că este responsabil în special pentru mentinerea nivelurilor normale de lipide din sânge, a nivelurilor tensiunii arteriale și pentru sustinerea functiei inimii, dar este adesea luat pentru efectele sale antiinflamatorii (de exemplu, reumatism). Îl recomandăm ca ulei terapeutic atunci când există deja o boală/afecțiune preexistentă.
Omega-3 Arctic este ulei de pește, care se obtine exclusiv din cod. Aici continutul de DHA este mai mare și, prin urmare, este din ce în ce mai folosit pentru a sustine functia creierului și pentru a mentine vederea normală. Este un ulei pe care îl recomandăm și pentru prevenire și, prin urmare, aici se stabilește o doză zilnică mai mică, care desigur poate fi și mărită.
OMEGA-3 CAPSULE
Pe măsură ce oceanele devin din ce în ce mai poluate, acest lucru afectează și peștii din oceanele lumii. Cu cât peștii sunt mai jos în lantul trofic, cu atât nivelurile de PCB și metale grele sunt mai mari. De exemplu, sardinele au niveluri mai mici decât codul.
Uleiul de pește NORSAN, pe care îl folosim pentru capsulele noastre Omega-3, este purificat cu grijă din PCB și metale grele în Norvegia. Astfel, uleiul prezintă și cele mai bune valori în acest sens: mai putin de o cincime din limita maximă UE și, comparativ, doar 2% din cantitătile conținute într-o portie (100 g) de cod. Dacă se iau zilnic 4 capsule de omega-3 capsule, aceasta reprezintă doar aproximativ 10% din aportul mediu zilnic de PCB din alte alimente.
Calitatea înaltă a materiilor prime înseamnă că nu există eructatii neplăcute după administrarea capsulelor de omega-3. „Prospetimea” uleiului este importantă. Trec doar patru ore între prinderea peștelui și procesare. Procesul unic și blând de procesare și purificare asigură calitatea înaltă a uleiului de pește NORSAN. Datorită acestor factori, nu există eructatii neplăcute după ingestie.
O capsulă are o dimensiune de aproximativ 2,5 cm.
Doza terapeutică este de peste 2.000 mg de acizi grași omega-3 pe zi. Aceasta corespunde cu cca. 6 capsule de omega-3. Această recomandare de dozare se bazează pe valorile a peste 3.000 de analize de acizi grași și, prin urmare, este considerată a fi testată empiric.
Copiii și adolescentii pot lua și capsulele de omega-3 fără probleme. Trebuie respectată următoarea regulă generală: 2.000 mg de acizi grași omega-3 (6 capsule) sunt potrivite pentru o persoană adultă care cântărește 70 kg sau mai mult. Aceasta înseamnă că un copil cu greutatea de 35 kg ar trebui să ia 2 1/2 capsule pe zi.
În special pentru nevoile copiilor, am dezvoltat Omega-3 FISK. Pentru buna dezvoltare a unui copil sunt importanti cei doi acizi grasi marini omega-3 EPA si DHA. Prin urmare, Omega-3 FISK conține o combinatie de ulei de cod (bogat în DHA) și ulei de pește (bogat în EPA) într-un raport adecvat.
O capsulă contine 1 gram de ulei de pește. Aceasta corespunde la 375 mg de acizi grași omega-3 per capsulă.
Organismul nostru are capacitatea de a elimina poluantii. Acest lucru se poate face prin intermediul organelor ,pielii, rinichilor, ficatului, limfei și intestinului. Datorită încărcăturii foarte scăzute de poluanti a uleiului de pește NORSAN, aportul de ulei de pește este inofensiv în ceea ce privește ingredientele toxice. Cantitățile mici de substante nocive sunt recunoscute și excretate de organismul nostru în mod natural.
O cutie de capsule Omega-3 contine 120 de capsule. Cu doza zilnică recomandată de 6capsule pe zi, o cutie durează aproximativ 20 de zile. Cutia nedeschisă trebuie păstrată într-un loc uscat și nu peste 25° C. După ce ațt deschis cutia, aceasta poate fi păstrată în continuare fără probleme – nu este nevoie să fie păstrată la frigider. Vă rugăm să consultați produsul pentru durata minimă de valabilitate.
Doza zilnică recomandată este de 4 capsule, care conțin 1.500 mg de acizi grași omega-3. Nu depășiti doza zilnică recomandată, cu exceptia cazului în care medicul dumneavoastră vă prescrie altfel.
NORSAN a primit unul dintre cele mai prestigioase certificate din industrie „Prietenul Mării”. Acest lucru garantează o contributie la protectia mediului și în special a oceanelor lumii din partea unei autorităti de testare obiectivă. Printre altele, se urmărește să se asigure că habitatul marin global este conservat. Din acest motiv, ne aprovizionăm peștele numai din ape care nu sunt suprapescuite și care sunt certificate ca sustenabile de către FOS. De asemenea, evităm practicile de pescuit care încurajează captura accidentală a speciilor pe cale de disparitie și fac ca procesele noastre de fabricație să fie cât mai eficiente din punct de vedere energetic. În plus, sprijinirea organizatiilor non-profit care lucrează activ pentru a proteja oceanele este foarte aproape de inimile noastre. Prin urmare, suntem întotdeauna bucuroși să primim noi sugestii pentru proiecte și organizații durabile pe care le putem sprijini. Sunteti binevenit să ne trimiteti acestea prin e-mail.
Compozitia totalului de omega-3 cu ulei de pește (valori calculate la o lingură (8 ml):
EPA (acid eicosapentaenoic) = 700 mg,
DHA (docosanhexaenoic acid) = 368 mg,
Vitamina E = 2.4 mg (amestec de tocoferol).
Puteti lua capsulele de omega-3 fără probleme în orice moment al zilei. Pentru ca organismul să absoarbă și să proceseze în mod optim capsulele de omega-3, vă recomandăm să luati capsulele până după-amiaza târziu, deoarece biodisponibilitatea este cea mai bună în timpul zilei. Puteti lua capsulele înainte sau după masă – dar acest lucru nu este obligatoriu. Vă rugăm să luati capsulele cu suficientă apă.
Determinantă pentru calitatea capsulelor de omega-3 este calitatea uleiului de pește și, prin urmare, alegerea corectă a materiei prime, adică peștele. Capsulele Omega-3 contin același ulei de pește pe care îl folosim pentru Omega-3 Total. Peștii utilizati pentru uleiul de pește NORSAN sunt în principal pești mici de adâncime din captură sălbatică, cum ar fi sardinele, macroul și hamsia. Acestea sunt prinse, procesate imediat la bord și congelate. Peștii provin exclusiv din Atlantic. Uleiul de pește NORSAN nu este extras ca produs secundar din ficatul de pește, ci direct din carnea de pește. Adesea sunt doar 4 ore între captură și transferul în producție.
Gelatina folosită în capsulele NORSAN Omega-3 (Total, Arctic, KIDS Jelly) este gelatina bovină. Amidonul modificat din cartofi este folosit în capsulele noastre vegane Omega-3.
Acizii grași polinesaturati omega-3 sunt foarte sensibili și se pot descompune cu ușurintă. Pentru a proteja acizii grași delicati, capsulele Omega-3 contin extract de rozmarin ca antioxidant natural și puternic.
OMEGA-3 FISK
Pe măsură ce oceanele devin din ce în ce mai poluate, acest lucru afectează și peștii din oceanele lumii. Cu cât peștii sunt mai jos în lantul trofic, cu atât nivelurile de PCB și metale grele sunt mai mari. De exemplu, sardinele au o valoare mai mică decât codul.
Uleiurile de pește și uleiurile de cod NORSAN sunt purificate cu grijă din PCB și metale grele în Norvegia. Astfel, uleiul Omega-3 FISK prezintă și cele mai bune valori în acest sens: mai puțin de o cincime din limita maximă UE și, comparativ, doar 2% din cantitățile conținute într-o porție (100 g) de cod. Dacă se consumă zilnic o linguriță de ulei Omega-3 pentru copii, aceasta reprezintă doar aproximativ 10% din aportul mediu zilnic de PCB din alte alimente.
O supradoză este posibilă, dar foarte greu de realizat. Teoretic, acest lucru ar necesita să luati aproximativ o treime din sticla pe zi. Consecintele unui supradozaj ar fi:
- diluarea sângelui.
- Aparitia vânătăilor
Omega-3 Fisk constă dintr-un ulei de cod (bogat în DHA) și ulei de pește (bogat în EPA). Uleiurile de pește continute provin din pescuit durabil (prinse în sălbăticie) și sunt produse în Norvegia. Esentială pentru calitatea uleiurilor de pește este alegerea corectă a materiei prime, adică peștele. În principal pentru uleiul de pește, peștii mici de mare adâncime din captură sălbatică, cum ar fi sardinele, macroul și anșoa, sunt capturati și procesati imediat și congelati la bord. Peștii provin exclusiv din Atlantic. Codul procesat în ulei de cod provine și din captură sălbatică, din Oceanul Arctic, în largul coastei norvegiene. Pentru ambele uleiuri acordăm o mare importanță prospetimii uleiului, astfel încât de la captură până la procesare trec adesea doar 2 până la 4 ore.
Da, toate produsele noastre sunt fără gluten.
Uleiul de in si canepa au o proportie mare de acizi grasi omega-3 sub forma de acid α-linolenic (ALA). Problema este că organismul trebuie să transforme mai întâi acizii grași ALA în acizii grași de fapt importanti EPA și DHA. Cu toate acestea, enzimele noastre pot converti doar maximum 10% din ALA în EPA și chiar maximum 0,5% în DHA. Chiar și cu un aport foarte mare de ALA, prin urmare, nu este posibil să se obtină valori bune pentru EPA și DHA – acizii grași omega-3 de fapt importanti.
Un ulei vegetal omega-3, cu continut ridicat de acizi grași omega-3 marini (EPA și DHA), este Omega-3 Vegan. Cu doar o lingurita pe zi, iei 2.000 mg de valoroși acizi grași marini – 100% fără pește. Omega-3 Vegan poate fi luat și de copii și adolescenti fără probleme. Trebuie respectată următoarea regulă generală: 2.000 mg de acizi grași omega-3 (1 lingurită/5 ml) sunt potrivite pentru o persoană adultă care cântărește 70 kg sau mai mult. Aceasta înseamnă de exemplu pentru un copil de 35 kg 1/2 lingurită de omega-3 pe zi sau 1 lingurită la fiecare a 2-a zi.
A lua un ulei pur, indiferent dacă este un ulei de pește, de măsline sau de rapită, este ceva necunoscut pentru multi la început – mai ales pentru cei mai tineri dintre noi. Putem întelege absolut acest lucru, motiv pentru care vă recomandăm să integrati pur și simplu uleiul în dieta zilnică a copilului. Încercati să adăugati o lingurită de Omega-3 FISK în sucul, iaurtul sau cerealele copilului dumneavoastră.
Organismul nostru are capacitatea de a elimina poluantii. Acest lucru se poate face prin intermediul organelor , pielii, rinichilor, ficatului, limfei și intestinului. Datorită încărcăturii foarte scăzute de poluanti a uleiului de pește NORSAN, aportul de ulei de pește este inofensiv în ceea ce privește ingredientele toxice. Cantitătile mici de substante nocive sunt recunoscute și excretate de organismul nostru în mod natural.
Omega-3 FISK conține o combinatie de ulei de cod (bogat în DHA) și ulei de pește (bogat în EPA) într-un raport adecvat. La aceasta se adaugă 20% ulei de măsline organic presat la rece ca antioxidant și ulei organic de portocale pentru aromă de portocale.
Ingrediente:
Ulei de pește, ulei de măsline, amestec de tocoferol (vitamina E), ulei organic de portocale.
O sticlă de Omega-3 FISK contine 150 ml. Cu doza zilnică recomandată de 5 ml (1 linguriță) pe zi, o sticlă va dura aproximativ 30 de zile. Flaconul nedeschis trebuie păstrat într-un loc uscat și nu peste 25 °C. Odată deschisă, trebuie să păstrati flaconul la frigider și să îl consumati în decurs de 45 de zile.
Doza zilnica recomandata depinde de varsta copiilor.Recomandarea noastra:
- Copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 5 ani o jumătate de lingurită (2,5 ml) pe zi.
- copii peste 6 ani o lingurita (5 ml) pe zi.
Acesta conține 560 mg de acizi grași omega-3 sau 1.120 mg de acizi grași omega-3.
Nu depășiți doza zilnică recomandată, cu exceptia cazului în care medicul dumneavoastră vă recomandă altfel.
NORSAN a primit unul dintre cele mai prestigioase certificate din industrie, „Friend of the Sea”. Aceasta garantează o contribuție la protecția mediului și în special a oceanelor lumii din partea unei autorităti de testare obiectivă. Printre altele, se urmărește să se asigure că habitatul marin global este conservat. Din acest motiv, ne aprovizionăm peștele doar din ape care nu sunt suprapescuite și care sunt certificate ca sustenabile de FOS. De asemenea, evităm practicile de pescuit care încurajează captura accidentală a speciilor pe cale de dispariție și fac ca procesele noastre de fabricatie să fie cât mai eficiente din punct de vedere energetic. În plus, sprijinirea organizațiilor non-profit care lucrează activ pentru a proteja oceanele este foarte aproape de inimile noastre. Prin urmare, suntem întotdeauna bucuroși să primim noi sugestii pentru proiecte și organizatii durabile pe care le putem sprijini. Sunteți binevenit să ni le trimiteti prin e-mail.
Gustul principal este ulei de măsline și portocale. Uleiul nu are gust de pește și astfel are un gust foarte plăcut fără eructatie.
Compoztia Omega-3 FISK cu ulei de pește și ulei de cod (valori calculate la o lingurită (5 ml)):
EPA (acid eicosapentaenoic) = 530 mg,
DHA (acid docosanhexaenoic) =371 mg,
Vitamin A = 239 IU
Vitamina E = 3,6 mg (amestec de tocoferol).
Omega-3 FISK poate fi luat în orice moment al zilei fără probleme. Pentru ca organismul să absoarbă și să proceseze în mod optim uleiul Omega-3, recomandăm ca uleiul să fie luat până după-amiaza târziu, deoarece biodisponibilitatea este cea mai bună în timpul zilei. De exemplu, puteți da Omega-3 FISK copilului dumneavoastră dimineata în terci, iaurt sau muesli.
OMEGA-3 TOTAL
Pe măsură ce oceanele devin din ce în ce mai poluate, acest lucru afectează și peștii din oceanele lumii. Cu cât peștii sunt mai jos în lanțul trofic, cu atât nivelurile de PCB și metale grele sunt mai mari. De exemplu, sardinele au niveluri mai mici decât codul.
Uleiul de pește NORSAN, pe care îl folosim pentru Omega-3 Total, este purificat cu grijă din PCB și metale grele în Norvegia. Astfel, uleiul prezintă și cele mai bune valori în acest sens: mai puțin de o cincime din limita maximă UE și, comparativ, doar 2% din cantitățile conținute într-o porție (100 g) de cod. Dacă se consumă zilnic o lingură de ulei total omega-3, aceasta reprezintă doar aproximativ 10% din aportul mediu zilnic de PCB din alte alimente.
O supradoză este posibilă, dar foarte greu de realizat. Teoretic, acest lucru ar necesita să luați aproximativ o treime din sticla pe zi. Consecințele unui supradozaj ar fi:
- diluarea sângelui.
- Apariția vânătăilor și
Determinantă pentru calitatea uleiului de pește este alegerea corectă a materiei prime, adică peștele. În principal, peștii mici de adâncime proveniți din capturi sălbatice, cum ar fi sardinele, macroul și anșoa, sunt capturați și procesați și răciți imediat la bord. Peștii provin exclusiv din Atlantic. Uleiul de pește NORSAN nu este extras ca produs secundar din ficatul de pește, ci direct din carnea de pește. Adesea sunt doar 4 ore între captură și transferul în producție.
Doza terapeutică este de peste 2.000 mg de acizi grași omega-3 pe zi. Aceasta corespunde cu o lingură de ulei total Omega-3. Această recomandare de dozare se bazează pe valorile empirice a peste 3.000 de analize de acizi grași și, prin urmare, este considerată a fi testată empiric.
Prin urmare, pentru îngrijirea preventivă a corpului dumneavoastră, se aplică un aport permanent de și o lingură de Omega-3 Total pe zi.
Copiii și adolescenții pot lua și Omega-3 Total fără probleme. Trebuie respectată următoarea regulă generală: 2.000 mg de acizi grași omega-3 (1 lingură/8 ml) sunt potrivite pentru o persoană adultă care cântărește 70 kg sau mai mult. De exemplu, pentru un copil care cântărește 35 kg, aceasta înseamnă 1/2 lingură sau 1 linguriță de Omega-3 Total pe zi.
În special pentru nevoile copiilor, am dezvoltat Omega-3 Kids. Pentru buna dezvoltare a unui copil sunt importanti cei doi acizi grasi marini omega-3 EPA si DHA. Prin urmare, Omega-3 Kids conține o combinație de ulei de cod (bogat în DHA) și ulei de pește (bogat în EPA) într-un raport adecvat.
O doză zilnică, 1 lingură/8 ml, conține 2000 mg de omega-3 și 20µg de vitamina D3/800 UI.
Vitamina D3 provine din lâna de oaie și este adăugată ulterior în Omega-3 Total, deoarece pasul inevitabil de purificare a uleiului de pește elimină și vitamina D a peștelui din uleiul de pește.
Aportul de Omega-3 Total nu este problematic. Datorită solubilității slabe a histaminei în grăsimi, uleiul de pește produs profesional este inofensiv în ceea ce privește histamina și, prin urmare, nu are efecte secundare pentru persoanele cu intoleranță la histamină.
Da, toate produsele noastre sunt fără gluten.
Uleiul de in si canepa au o proportie mare de acizi grasi omega-3 sub forma de acid α-linolenic (ALA). Problema este că organismul trebuie să transforme mai întâi acizii grași ALA în acizii grași de fapt importanți EPA și DHA. Cu toate acestea, enzimele noastre pot converti doar maximum 10% din ALA în EPA și chiar maximum 0,5% în DHA. Chiar și cu un aport foarte mare de ALA, prin urmare, nu este posibil să se obțină valori bune pentru EPA și DHA – acizii grași omega-3 de fapt importanți.
Un ulei vegetal omega-3, cu conținut ridicat de acizi grași omega-3 marini (EPA și DHA), este Omega-3 Vegan. Cu doar o linguriță pe zi, iei 2.000 mg de valoroși acizi grași marini – 100% fără pește. Omega-3 Vegan poate fi luat și de copii și adolescenți fără probleme. Trebuie respectată următoarea regulă generală: 2.000 mg de acizi grași omega-3 (1 linguriță/5 ml) sunt potrivite pentru o persoană adultă care cântărește 70 kg sau mai mult. Aceasta înseamnă de exemplu pentru un copil de 35 kg 1/2 linguriță de omega-3 pe zi sau 1 linguriță la fiecare a 2-a zi.
Omega-3 Total (200 ml) constă dintr-un ulei de pește natural în doză mare, dar nu concentrat, din pește sălbatic și un ulei de măsline organic presat la rece ca antioxidant și un ulei organic de lămâie (Disponibil și ca natural).
Ingrediente:
Ulei de pește, ulei de măsline, colecalciferol (vitamina D), amestec de tocoferol (vitamina E), ulei de lămâie organic.
O sticlă de Omega-3 Total conține 200 ml. Cu doza zilnică recomandată de 8 ml (1 lingură) pe zi, o sticlă va dura aproximativ 25 de zile. Flaconul nedeschis trebuie păstrat într-un loc uscat și nu peste 25° C. Odată deschis, trebuie să păstrați flaconul la frigider și să îl consumați în decurs de 45 de zile.
Doza zilnică recomandată este de 8 ml, ceea ce corespunde unei linguri. Nu depășiți doza zilnică recomandată specificată, cu excepția cazului în care medicul dumneavoastră vă prescrie altfel.
NORSAN a primit unul dintre cele mai prestigioase certificate din industrie „Prietenul Mării”. Acest lucru garantează o contribuție la protecția mediului și, mai ales, a oceanelor lumii, de către un organism de testare obiectiv. Printre altele, se urmărește să se asigure că habitatul marin este conservat. Din acest motiv, ne aprovizionăm peștele numai din ape care nu sunt suprapescuite și care sunt certificate ca sustenabile de către FOS. De asemenea, evităm practicile de pescuit care încurajează captura accidentală a speciilor pe cale de dispariție și fac ca procesele noastre de fabricație să fie cât mai eficiente din punct de vedere energetic. În plus, sprijinirea organizațiilor non-profit care lucrează activ pentru a proteja oceanele este foarte aproape de inimile noastre. Prin urmare, suntem întotdeauna bucuroși să primim noi sugestii pentru proiecte și organizații durabile pe care le putem sprijini. Sunteți binevenit să ne trimiteți acestea prin e-mail.
Gustul principal este de ulei de măsline. Uleiul nu are gust de pește și astfel are un gust foarte plăcut fără eructație. Aroma de lămâie conține, de asemenea, ulei de lămâie biologică, care contribuie în plus la un gust pozitiv.
Compoziția Omega-3 Total cu ulei de pește (valori calculate la o lingură (8 ml)):
EPA (acid eicosapentaenoic) = 1,120 mg,
DHA (acid docosanhexaenoic) = 536mg,
Vitamina D = 20 micro-grame / 800 IU,
Vitamina E = 3,2 mg (amestec de tocoferol).
proteină = 0,0 g,
Puteți lua Omega-3 Total în orice moment al zilei fără probleme. Pentru ca organismul să absoarbă și să proceseze optim uleiul omega-3, vă recomandăm să luați uleiul până după-amiaza târziu, deoarece conform unor studii biodisponibilitatea este cea mai bună în timpul zilei. Sunteți binevenit să luați uleiul cu sau cu o masă – dar acest lucru nu este obligatoriu.
Uleiul Omega-3 Total constă în aproximativ 25% dintr-un ulei de măsline organic presat la rece. Măslinele sunt culese devreme, presate în maximum 4 ore și garantează în acest fel un procent ridicat de polifenoli, care împreună cu acizii grași omega-3 beneficii au efecte antioxidante foarte bune în uleiul de pește. Acizii grași polinesaturați omega-3 sunt de fapt foarte fragili și se pot descompune cu ușurință. Pentru a proteja acizii grași delicati, uleiul Omega-3 Total conține un ulei de măsline organic și presat la rece cu flavonoide ca un antioxidant natural puternic.
OMEGA-3 VEGAN
Uleiul de alge Omega-3 Vegan este cultivat sărac în poluanți. Datorită cultivării durabile, algele și, prin urmare, uleiul de alge nu sunt expuse la poluanții naturali, metalele grele și PCB-uri din oceanele lumii. Cu toate acestea, uleiul de alge este curățat și verificat în timpul producției.
O supradoză este posibilă, dar foarte greu de realizat. Teoretic, acest lucru ar necesita să luați aproximativ o treime din sticla pe zi. Consecințele unui supradozaj ar fi:
- diluarea sângelui.
- Apariția vânătăilor și
Conținutul de omega-3 al unui pește depinde de specie. În hering există aproximativ 2 g de omega-3 la 100 g. Acest lucru face din hering o sursă naturală bună de acizi grași omega-3. Tonul, somonul și macroul sunt, de asemenea, bogate în acizi grași omega-3, deși pentru 2 g de omega-3 sunt necesare aproximativ 250 g de somon. În alte tipuri convenționale de pește, nivelurile de omega-3 sunt destul de scăzute. De exemplu, trebuie să consumați 1,5 kg de păstrăv pentru a absorbi 2 g de omega-3.
Determinantă pentru calitatea uleiului de alge este alegerea corectă a materiei prime, adică algele. Microalgele, Schizochytrium sp., formează baza pentru uleiul nostru de alge vegan. Acest tip de alge este o microalge marine și constă din alge microscopice unicelulare. Acest tip de alge este originar din pădurile de mangrove de pe coastele tropicale. Se hrănește exclusiv cu materie organică și vegetală, cum ar fi frunzele moarte. Lucrul special la această algă este că formează cei doi acizi grași omega-3 marini atât de importanți, DHA și EPA.
Doza terapeutică este de peste 2.000 mg de acizi grași omega-3 pe zi. Aceasta corespunde cu o linguriță de ulei vegan Omega-3. Această recomandare de dozare se bazează pe valorile empirice a peste 3.000 de analize de acizi grași și, prin urmare, este considerată a fi testată empiric.
Prin urmare, pentru îngrijirea preventivă a corpului dumneavoastră, se aplică un aport permanent de și o linguriță de Omega-3 Vegan pe zi.
De asemenea, copiii și adolescenții pot lua Omega-3 Vegan fără probleme. Aici, trebuie respectată următoarea regulă generală: 2.000 mg de acizi grași omega-3 (1 linguriță/5 ml) sunt potrivite pentru o persoană adultă care cântărește 70 kg sau mai mult. Înseamnă pentru bspw un copil cu greutatea de 35 kg rezultă din aceasta 1/2 linguriță Omega-3 pe zi sau 1 linguriță la fiecare 2. zi.<
În special pentru nevoile copiilor, am dezvoltat Omega-3 Kids. Pentru buna dezvoltare a unui copil sunt importanti cei doi acizi grasi marini omega-3 EPA si DHA. Prin urmare, Omega-3 Kids conține o combinație de ulei de cod (bogat în DHA) și ulei de pește (bogat în EPA) într-un raport adecvat – ca alternativă fără pește, Omega-3 Vegan este perfect potrivit.
O sticlă de Omega-3 Vegan conține 100 ml. Cu doza zilnică recomandată de 5 ml (1 linguriță) pe zi, o sticlă va dura aproximativ 20 de zile. Flaconul nedeschis trebuie păstrat într-un loc uscat și nu peste 25 °C. Odată deschisă, trebuie să păstrați flaconul la frigider și să îl consumați în decurs de 30 de zile
Iodul conținut în mod natural este filtrat în mod semnificativ în timpul procesului de purificare blând. Analizele de laborator ale NORSAN Omega-3 Vegan confirmă un conținut de iod de < 1 µg per doza zilnică recomandată (5 ml).
O doză zilnică, 1 linguriță/5 ml, conține 2.000 mg de Omega-3 și 20µg de vitamina D3/800 UI.
Vitamina D conținută în Omega-3 Vegan este vegană. Vitamina D vegană este obținută din licheni (lichen). Acestea sunt comunități de ciuperci și unul sau mai mulți parteneri fotosintetici (de exemplu, alge verzi, cianobacterii).
O doză zilnică, 1 linguriță/5 ml, conține 2.000 mg de Omega-3 și 20µg de vitamina D3/800 UI.
Vitamina D conținută în Omega-3 Vegan este vegană. Vitamina D vegană este obținută din licheni (lichen). Acestea sunt comunități de ciuperci și unul sau mai mulți parteneri fotosintetici (de exemplu, alge verzi, cianobacterii).
COMANDA
Transport gratuit in ROMANIA de la o valoare a comenzii de peste 150 RON. Dacă valoarea minimă a comenzii nu este atinsă, se vor percepe costuri de transport de 20RON . Pentru aceasta, vă rugăm să vizitati site-ul nostru norsan.ro
Livrarea în Elveția nu este posibilă. Puteți comanda direct în Elveția prin distribuitorul nostru www.swissmedicalplus.ch!
Livrarea în Elveția nu este posibilă. Puteți comanda direct în Elveția prin distribuitorul nostru www.swissmedicalplus.ch!
Dacă ati primit această notificare de la transportator, bunurile dumneavoastră au fost deteriorate în timpul livrării. Aceasta este de obicei o sticlă spartă sau ceva asemănător. Livrarea va fi apoi reambalată și trimisă înapoi la noi. Sunteți binevenit să ne contactati direct după ce primiti informatiile de la transportator și vă vom retrimite comanda.
Dacă coletul, mărfurile sau factura nu corespund așteptărilor dumneavoastră sau aveti întrebări generale despre comanda primită, vă rugăm să ne contactati direct: prin email info@norsan.ro
Dacă nu ati primit expedierea în 5 zile lucrătoare, vă rugăm să ne trimiteti un scurt feedback, astfel încât să putem urmări în comun starea actuală a coletului dvs. la transportator sau cu noi ( prin e-mail: info@norsan.ro .
Aveti mai multe opțiuni pentru a comanda de la noi:
Prin magazin online: pur și simplu puneti produsele dorite în coșul de cumpărături, introduceti datele dvs., metoda de plată dorită, confirmati comanda și câteva zile mai târziu veti primi uleiurile sau capsulele dumneavoastră omega-3.
Prin poștă: nu ezitati să ne trimiteți comanda dvs. prin email, aceasta va fi procesată imediat. Desigur, vă vom confirma comanda. Adresa noastră de e-mail: info@norsan.ro